O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno kot družinsko podjetje leta 2009, v letu 2012 pa se je statusno preoblikovalo v d.o.o.. Prvotno se je podjetje ukvarjalo s celovitim pravnim svetovanjem za fizične in pravne osebe. Ker so se na trgu pojavile potrebe po iskanju novih in inovativnih virov financiranja, je podjetje sledilo temu trendu in tako postalo tudi svetovalno podjetje, ki nudi tako javnemu kakor tudi privatnemu sektorju kvalitetne storitve pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov.

V podjetju se zavedamo kako pomembna je finančna pomoč pri uresničevanju zastavljenih ciljev, investicij in pri razvoju podjetja.

Iz tega razloga za vas priskrbimo najboljše svetovanje na tem področju ter skupaj z vami začrtamo zanesljivo pot do želenega cilja.

V podjetju Evropsko razvojni center vam bomo pomagali izbrati pravi razpis, za vas bomo na ustreznih razpisih uspešno pridobili nepovratna sredstva ali ugoden kredit, da boste lahko uresničili vaše poslovne cilje in sanje. Z našo podporo bo realizacija vašega projekta potekala brez nepotrebnih zapletov, v predvidenem roku ter pod strokovnim nadzorom.

Vse-to pa lahko dosegamo z jasno vizijo in strategijo, jasno zastavljenimi in uspešno izvedenimi projekti ter primerno usposobljenim kadrom.